Gastenboek

Zoals eerder gezegd zijn de recensies van mijn leerlingen de enige en beste manier om je te vertellen dat je les moet nemen bij GLM als je snel vorderingen wil maken met gitaarspelen.


Kijk ook eens bij de link "Djet Soul Formation" (uit het leven gegrepen)


Zie de reacties en vul vandaag het contactformulier nog in.

 

Recensies leerlingen

21 berichten op 5 pagina's
Gerard Hams
07-05-15 10:03:08
Dacht niet dat het mij ooit zou lukken, het bespelen van een gitaar.
Deze 63 jarige ging op les bij Martin en jawel ik maak mooie vorderingen.
Martin heeft veel geduld en geeft prettig les, hoop binnen niet al te lange tijd songs te kunnen spelen
Kevin Merks
07-05-15 10:02:27
Ook ik was iemand die dacht nooooooooooit gitaar te kunnen leren spelen, maar niets is minder waar.ik ben 31 jaar en al mijn hele leven een echte rock fan.
In November 2012 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een electrische gitaar gekocht. Via via ben ik bij Gitaarles Martin terecht gekomen en daar heb ik om de week les.

De lessen van Martin zijn leuk, veelzijdig en erg leerzaam. Er hangt een ontspannen sfeertje en als je iets niet snapt dan legt hij het rustig en duidelijk uit, wel 10 x ook als het moet.

hij laat je ook alle kanten en speelstijlen van het gitaarspelen zien, ondanks dat ik een echte fan van de rockmuziek bent heeft hij me zo enthousiast gekregen dat ik ALLES wil leren spelen en ga na deel 1 verder met de blues.

Erg fijn dat je dan een leraar hebt die je ook ALLES kan leren spelen.

de eerst komende jaren ben ik dus nog van de partij

helemaal top.....
Gaby Booster
07-05-15 10:01:46
Met het eerste lesboek van mijn zoon (die al vele jaren elders gitaarles heeft) en het beetje kennis van het notenschrift, dat ik nog uit een ver verleden kende, heb ik een aantal jaar geleden de gitaar gepakt. Erg leuk om zo thuis een beetje te pingelen. Maar al snel bleek dat ik geen vooruitgang meer boekte. En mezelf akkoorden aanleren, bleek niet te werken.

Daarom ben ik blij dat we op internet Martin gevonden hebben. Sinds iets meer dan een half jaar volg ik om de week les bij hem. Inmiddels speel ik al een aantal akkoorden. Ook op latere leeftijd (51) is dat dus mogelijk! ;-) Martin geeft op een prettige, relaxte manier les. En dat maakt het thuis oefenen ook leuk.

Ik hoop nog lang les bij Martin te kunnen volgen.
Kim van Middelkoop
07-05-15 10:00:48
Vorig jaar, 28 april, kreeg ik voor mijn verjaardag een gitaar omdat het mij ontzettend gaaf leek om goed gitaar te kunnen spelen en mijzelf te begeleiden bij het zingen. Ik probeerde mezelf wat aan te leren met een boekje maar er ontbrak discipline, en mijn droom strandde al na 2 maanden. Gelukkig hoorde ik via via van Martin, die (gelukkig ) nog een plekje vrij had om mij les te geven. Ik heb nu drie lessen gehad bij Martin en heb veel en veel meer geleerd dan in een heel jaar zelf proberen. Martin heeft mij gemotiveerd en dankzij hem zie ik nu in wat ik allemaal al met mijn gitaar kan. De lessen zijn nooit saai, en elke zaterdag is het weer een feest om naar gitaarles te gaan!
Sean Lyons
07-05-15 10:00:12
mijn meningen over Martin:

1)na een jaar kan je al heel veel spelen.
2)bij Martin is het nooit saai.
3)je krijgt elke les een lekker drankje bijv.: sinas
4)je kan bij Martin zelf een goeie gitaar kopen.
5)het is gewoon ssssuuuuuupppeeeeeeeeer­rrr leuk!!!!!!!

groetjes Sean
Tonen: 5  10   20