Gastenboek

Zoals eerder gezegd zijn de recensies van mijn leerlingen de enige en beste manier om je te vertellen dat je les moet nemen bij GLM als je snel vorderingen wil maken met gitaarspelen.


Kijk ook eens bij de link "Djet Soul Formation" (uit het leven gegrepen)


Zie de reacties en vul vandaag het contactformulier nog in.

 

Recensies leerlingen

21 berichten op 2 pagina's
Montse Alvarez
07-05-15 10:06:18
Gitaarles Martin is een aanrader! Hij is altijd vrolijk , aardig en geeft leuk en goed les. Zijn passie en kennis van de gitaar geeft hij heel graag aan de leerlingen door. Daarom is het het iedere keer leuk om naar de gitaarles te gaan. Als je het niet begrijpt legt Martin het nog een keer uit en dat is heel fijn. Hij heeft engelen geduld ! Het is een gezellig en een zeer leerzaame les . Martin , Ga zo door! je doet het fantastisch!!!
Gerard Hams
07-05-15 10:05:42
Volg al een tijdje lessen bij Martin, vond dat ik klaar was om van mijn instapper naar een betere gitaar te gaan. Advies ingewonnen bij Martin en hij vond dat een Gibson SG waarschijnlijk het beste bij mij zou passen. Dus enkele maanden gesnuffeld op marktplaats en met resultaat. Het is geworden een GIBSON SG 60's Tribute.
Na aankoop heeft Martin de gitaar tegen een zeer redelijk tarief perfect afgesteld. Pffff wat een verschil.
Martin ben superblij met het afstellen van de gitaar, chapeau ?????
Het is een genot om op te spelen
Klaudia (11 jaar) de Sterke
07-05-15 10:05:10
gitaarles bij Martin is supercool !!!!'
allerlei akoorden aanleren:
SUPER GAAF!!!!
je kunt al heel snel liedjes spelen.
en je leert snel grepen !!!!
meester Martin is de BESTE!!!!
Kees Leeuwis
07-05-15 10:04:28
Gitaarles nemen leek mij al jaren leuk en....inderdaad kwam er niet van tot ik werd opgegeven voor les bij Gitaarles Martin.
Ik moet zeggen, vind het leuk hoe Martin mij lesgeeft, aanmoedigd, maar vooral op een ontspannen manier gitaar leert spelen.
Ik denk voor iedere gitarist van nog net niet het "kaliber Clapton" een aanrader.
Ben Boll
07-05-15 10:03:39
Sinds kort les bij Martin....
Hele leuke, gezellige en leerzame lessen, met leuke verhalen verhalen tussendoor :-)
Er wordt echt de tijd genomen om je iets uit te leggen.
De lessen werken echt motiverend en zijn nooit saai....
Kortom Gitaarles van Martin is echt een aanrader!
Gerard Hams
07-05-15 10:03:08
Dacht niet dat het mij ooit zou lukken, het bespelen van een gitaar.
Deze 63 jarige ging op les bij Martin en jawel ik maak mooie vorderingen.
Martin heeft veel geduld en geeft prettig les, hoop binnen niet al te lange tijd songs te kunnen spelen
Kevin Merks
07-05-15 10:02:27
Ook ik was iemand die dacht nooooooooooit gitaar te kunnen leren spelen, maar niets is minder waar.ik ben 31 jaar en al mijn hele leven een echte rock fan.
In November 2012 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een electrische gitaar gekocht. Via via ben ik bij Gitaarles Martin terecht gekomen en daar heb ik om de week les.

De lessen van Martin zijn leuk, veelzijdig en erg leerzaam. Er hangt een ontspannen sfeertje en als je iets niet snapt dan legt hij het rustig en duidelijk uit, wel 10 x ook als het moet.

hij laat je ook alle kanten en speelstijlen van het gitaarspelen zien, ondanks dat ik een echte fan van de rockmuziek bent heeft hij me zo enthousiast gekregen dat ik ALLES wil leren spelen en ga na deel 1 verder met de blues.

Erg fijn dat je dan een leraar hebt die je ook ALLES kan leren spelen.

de eerst komende jaren ben ik dus nog van de partij

helemaal top.....
Gaby Booster
07-05-15 10:01:46
Met het eerste lesboek van mijn zoon (die al vele jaren elders gitaarles heeft) en het beetje kennis van het notenschrift, dat ik nog uit een ver verleden kende, heb ik een aantal jaar geleden de gitaar gepakt. Erg leuk om zo thuis een beetje te pingelen. Maar al snel bleek dat ik geen vooruitgang meer boekte. En mezelf akkoorden aanleren, bleek niet te werken.

Daarom ben ik blij dat we op internet Martin gevonden hebben. Sinds iets meer dan een half jaar volg ik om de week les bij hem. Inmiddels speel ik al een aantal akkoorden. Ook op latere leeftijd (51) is dat dus mogelijk! ;-) Martin geeft op een prettige, relaxte manier les. En dat maakt het thuis oefenen ook leuk.

Ik hoop nog lang les bij Martin te kunnen volgen.
Kim van Middelkoop
07-05-15 10:00:48
Vorig jaar, 28 april, kreeg ik voor mijn verjaardag een gitaar omdat het mij ontzettend gaaf leek om goed gitaar te kunnen spelen en mijzelf te begeleiden bij het zingen. Ik probeerde mezelf wat aan te leren met een boekje maar er ontbrak discipline, en mijn droom strandde al na 2 maanden. Gelukkig hoorde ik via via van Martin, die (gelukkig ) nog een plekje vrij had om mij les te geven. Ik heb nu drie lessen gehad bij Martin en heb veel en veel meer geleerd dan in een heel jaar zelf proberen. Martin heeft mij gemotiveerd en dankzij hem zie ik nu in wat ik allemaal al met mijn gitaar kan. De lessen zijn nooit saai, en elke zaterdag is het weer een feest om naar gitaarles te gaan!
Sean Lyons
07-05-15 10:00:12
mijn meningen over Martin:

1)na een jaar kan je al heel veel spelen.
2)bij Martin is het nooit saai.
3)je krijgt elke les een lekker drankje bijv.: sinas
4)je kan bij Martin zelf een goeie gitaar kopen.
5)het is gewoon ssssuuuuuupppeeeeeeeeer­rrr leuk!!!!!!!

groetjes Sean
Simon van Beelen
07-05-15 09:59:34
Sinds een jaar heb ik gitaarles bij Martin, samen met mijn vriend Sean. We vinden het echt keigaaf., na een jaar spelen we liedjes van U2, the Beatles en ook Guus Meeuwis. Via Martin hebben we een nieuwe gitaar met versterker. We spelen wel eens samen op school of op schoolkamp. Martin is een leuke gitaarleraar, hij legt het goed uit en zingt gewoon met de liedjes mee. We leren best wel snel nieuwe dingen, dat is cool. Als je gitaarles wil hebben, dan is Martin een goede keus.
Jorrit Boellen
07-05-15 09:58:57
Toen ik 13 was ben ik begonnen met gitaarspelen in de POP centrale Dordrecht, hier heb ik 3,5 jaar les gehad. Helaas ben ik toen gestopt en ben zelf thuis wat gaan spelen. na een paar jaar (nu 23jaar) zocht ik op marktplaats naar een nieuwe gitaar leraar. Heb toen contact gezocht met Martin en hadden al gauw een afspraak gemaakt voor een *gratis* proefles, dit beviel zo goed dat ik ben begonnen. Ook al had ik al 10 jaar ervaring zijn we bij lesstof 1 gaan beginnen om te kijken hoever ik nou was. Eigenlijk zijn we er toen achter gekomen dat ik bij de POP centrale een trucje had geleerd en bij martin pas echt gitaar leer spelen, met gevoel voor muziek, met passie voor muziek en met heel veel plezier!
Plus punten:
Weekend les
Gunstig tarief
geeft met plezier,passie les
speelt en zingt zelf mee, evt. drumbeat.
geduldig,betrokken!
leuke lesstof!
denkt met je mee!
Top vent, Top leraar! hoop er nog lang te kunnen spelen!
Simon Romer
07-05-15 09:58:26
Soms kan er per toeval iets op je pad komen, in mijn geval is dit Martin. Ik speel nu ruim 5 jaar gitaar en liep eigenlijk vast. Ik speelde vaak alleen, heb het mezelf aangeleerd en bleef hangen in dezelfde nummers. Ik had behoefte aan iemand die me verder zou kunnen helpen, ondanks dat ik al gemiddeld gevorderd ben. Ik ben gaan zoeken in de buurt en kwam Martin tegen, stuurde een mail en we hadden telefonisch contact. Tijdens dit gesprek kwamen we er snel achter dat we veel gemeen hadden met de muziek en het spelen op de gitaar. We hebben dan ook direct een afspraak gemaakt en bijna iedere donderdag gaan we aan de slag . Het mooie is dat we de ene week vanuit de lesstof werken en de andere week helemaal de andere kant op gaan door elkaar nieuwe nummers, technieken en geluiden te laten horen en soms lullen we alleen over muziek. En ik moet jullie zeggen, dan is een uur toch echt wel kort…..In het uur voor mij zit Janine die nog maar pas is begonnen en door de manier van werken zie ik haar met de week groeien. Het is zelfs zo leuk dat we onlangs samen met haar hebben gespeeld en een lekkere jam sessie hebben gedaan. Voor mij is de donderdag dus een avondje om naar uit te kijken en met mensen als Martin kan je alleen maar genieten van het spelen. Top gewoon…en Martin…. Tot iedere donderdag! 
Sandra Zwart-Froklage
07-05-15 09:57:45
Sinds Juli 2011 volg ik bij Martin gitaarlessen. Martin is iemand met veel geduld, humor en passie voor muziek/gitaar. Zijn lessen zijn erg leuk en goed te volgen. Hij brengt de lessen met veel humor en geeft er een persoonlijke karakter aan. Achteraf gezien ben ik erg blij dat hij toch een gaatje in zijn agenda kon vinden! Dank je wel Martin!.
Liselotte Put
07-05-15 09:56:58
Gitaarles bij Martin is gezellig, leuk, ontspannen, maar vooral ook erg leerzaam.
Hij weet zijn passie voor de muziek en het gitaarspelen elke les weer op ons over te brengen. Ook als je al wat ouder bent en niet zo snel, blijft hij altijd geduldig en positief.
Wij lessen er met veel plezier en kunnen het iedereen aanbevelen.
Rob van Gameren
07-05-15 09:56:13
Hey Martin je bent echt goed op weg naast het fantastiche gitaarles wat je geeft nu ook nog eens een professionele site en je leskamer word ook steeds beter.
Petje af hoor ga zo door met wat je doet.
Tessa Groeneveld
07-05-15 09:55:38
Leuke website. Ik vind het heel leuk om bij jou te leren gitaarspelen. Ook de cd met
liedjes erop zijn leuk om te horen

Ik zou het zo bij iedereen aanraden.

Groetjes, Tessa
Sylvia van der Meer
07-05-15 09:54:56
Gitaarles bij Martin is LEUK, GEZELLIG GOED en MOTIVEREND. Martin neemt alle tijd bij problemen en blijft net zolang uitleggen tot je begrijpt wat hij bedoeld.

Veel gitaarplezier in 2011 en op naar de uitbreiding in februari 2011.

Ik hoop nog veel van je te leren, groet Sylvia
Willem Klootwijk
07-05-15 09:54:11
Gitaarspelen is moeilijk maar met Martin erbij leer je stapsgewijs je gitaar te voelen. D.m.v. Liedjes spelen leert hij je de akoorden kennen, dus heb je al heel snel resultaat en zit je thuis lekker te spelen en te zingen. Wij gaan met veel plezier naar Martin toe. Hij is duidelijk in zijn lesgeven en neemt echt de tijd voor je. Zijn passie voor de gitaar is dan ook heel aanstekelijk. Lekker even naar gitaarles is bij ons dan ook een begrip. Martin we vinden het super hoe je het doet! En tot gauw.

Willem en Danielle.
Vlinder Annelies
07-05-15 09:53:31
Je heb een prachtige website Martin!!!

Je heb het prima voor elkaar! Ga zo door.

Groetjes Lies
Tonen: 5  10   20